Hvad er en ikke-liturgisk kirke?
Hvad er en ikke-liturgisk kirke?

Video: Hvad er en ikke-liturgisk kirke?

Video: Hvad er en ikke-liturgisk kirke?
Video: Святая Земля | Израиль | Монастыри Иудейской пустыни 2024, Kan
Anonim

I folkemunde" ikke - liturgiske kirker " er dem, hvis. teori og praksis for offentlig gudstjeneste ikke involverer et fast. og foreskrevet ritual af sprog og handling, som kan nedfældes. ned i en bønnebog eller lignende manual.

Spørgsmålet er også, hvad er en liturgisk kirke?

kristen liturgi er et mønster for tilbedelse, der bruges (uanset om det er anbefalet eller foreskrevet) af en kristen menighed eller trossamfund på regelmæssig basis. Liturgi er samlingen af kristne for at blive undervist i 'Guds ord' (den kristne bibel) og opmuntret i deres tro.

Ligeledes, hvad er ikke-liturgisk tilbedelse? Anden kristen kirker øve sig ikke - liturgisk gudstjeneste f.eks. baptister og kvækere. Denne slags tilbede har ingen fast form og involverer ofte ikke hellig nadver. Det er normalt centreret om bibellæsninger, en prædiken, musik og bønner.

Også at vide, hvad er liturgisk og ikke-liturgisk tilbedelse?

I kristendommen skelnes der ofte mellem " liturgisk" og "ikke - liturgisk " kirker baseret på, hvor kompliceret eller forældet tilbede ; i denne brug, kirker hvis tjenester er unscripted eller improviseret kaldes " ikke - liturgisk ".

Hvad er de tre elementer i liturgien?

Det liturgi er opdelt i to hoveddele: Den Liturgi af Ordet (indsamling, forkyndelse og at høre Ordet, Folkets bønner) og Liturgi af eukaristien (sammen med afskedigelsen), men hele liturgi selv omtales også rigtigt som den hellige eukaristi.

Anbefalede: