Hvordan udtaler NASA Uranus?
Hvordan udtaler NASA Uranus?

Video: Hvordan udtaler NASA Uranus?

Video: Hvordan udtaler NASA Uranus?
Video: Как произносится Уран 2024, Kan
Anonim

Standard måde at udtale Uranus blandt astronomer er at lægge vægten på den første stavelse "ur" og derefter sige anden del "unus". Og her er et link til NASA'er Solar System Exploration Guide til Uranus.

Heraf, hvornår ændrede de udtalen af Uranus?

- måske '85), da en af rumsonderne forberedte sig på at flyve forbi.

Ved også, hvad er Uranus NASA? Uranus : Det grundlæggende Uranus er den eneste gigantiske planet, hvis ækvator er næsten vinkelret på sin bane. En kollision med et objekt på størrelse med jorden kan forklare den unikke hældning. Næsten en tvilling i størrelse til Neptun, Uranus har mere metan i sin hovedsagelig brint- og heliumatmosfære end Jupiter eller Saturn.

Hvordan fik Uranus på denne måde sit navn NASA?

Astronomer besluttede at fortsætte med at opkalde planeterne efter romerske guder med én undtagelse - Uranus . Uranus blev opkaldt efter den græske himmelgud. Ifølge myten var han far til Saturn og bedstefar til Jupiter.

Kan du trække vejret på Uranus?

Den første er det faktum, at Uranus har ingen fast overflade. Det er for det meste sammensat af is: metan, vand og ammoniak. Og så er det omgivet af en atmosfære af brint og helium. Der er ingen proces indeni Uranus , ligesom vulkanisme på Jorden, det ville give livet inde på planeten en form for energi.

Anbefalede: