Hvor meget tjener rollebesætningerne i Alaska the last frontier?
Hvor meget tjener rollebesætningerne i Alaska the last frontier?

Video: Hvor meget tjener rollebesætningerne i Alaska the last frontier?

Video: Hvor meget tjener rollebesætningerne i Alaska the last frontier?
Video: Alaska: The Last Frontier cast Salary & Net Worth in 2021 Revealed 2024, Kan
Anonim

Men hvor meget gør Kilchers lave fra Alaska den sidste grænse hvert år? En nylig Business Insider-artikel kan hjælpe med et kvalificeret gæt. "Ingen" på et standard kabel-reality-show kan forvente det tjene cirka $1.500 pr. afsnit, eller omkring $19.500 for en standard 13-episode sæson.

Desuden, hvem døde på Alaska den sidste grænse?

Atz Lee Kilcher

Efterfølgende er spørgsmålet, er Atz Lee og Jane stadig sammen? Atz Lee og Jane været gift i omkring et årti nu, men de har ikke børn sammen . De to har været igennem et mislykket ægteskab, før de fandt hinanden. Deres børn Etienne og Piper er fra deres tidligere ægtefæller.

Hvor bor Kilcher-familien i virkeligheden?

Showet viste, hvordan Kilchers bevarede deres livsstil på deres gård, der ligger uden for Homer, Alaska. I dag er de resterende medlemmer af Kilcher familie stadig Direkte i samme husmandssted fra begyndelsen af 1940'erne.

Hvor meget er Kilcher-familien værd?

Evin Kilcher net værdi anslås at være over 2 millioner dollars. Hans penge er kommet fra den serie, han har optrådt i, som har været en succes. Atz Kilcher net værdi er 6,5 millioner dollars. Det rigdom er kommet fra familie vise, at funktionerne i.

Anbefalede: