Hvad er Lina en forkortelse for?
Hvad er Lina en forkortelse for?

Video: Hvad er Lina en forkortelse for?

Video: Hvad er Lina en forkortelse for?
Video: SALO. STEGTE KARTOFLER MED LØG. JEG LÆRER børn at lave mad 2024, Kan
Anonim

På persisk betyder det "lys", "en stråle af sollys" eller "smuk pige". Lina er også en kort form for et kvindenavn, der ender på "- lina ", såsom Angelina, Evangelina, Carolina, Melina. Lina er den kvindelige form af Linas, et almindeligt fornavn blandt folk af litauisk afstamning.

Ligeledes, hvad er Lina et kælenavn for?

Det navn Lina er en piges navn af tysk oprindelse, der betyder "øm". Denne smukke, kortfattede arabisk navn er også almindeligt brugt som en kaldenavn for navne ligesom Carolina.

Er Lina på samme måde et spansk navn? Lina navn Betyder. spansk : muligvis en nickmane fra liña 'tråd', eller en variant af línea 'line'. Italiensk: sandsynligvis en kort form for en kvindelig personlighed navn slutter med - lina , for eksempel Carolina, Angelina.

Også spurgt, hvad betyder navnet Lina?

???) henviser til et lille, ungt palmetræ. Det midler "øm" eller "ømhed". På græsk henviser det til olivenkronen, der bruges til helten. Det navn Lina har også rødder i Frankrig og Kina.

Hvor populært er navnet Lina?

Et par fakta om pigens hed Lina : Optegnelser viser, at 7.765 piger i USA er blevet navngivet Lina siden 1880. Det største antal mennesker fik dette navn i 2012, da 354 mennesker i USA fik navn Lina . De mennesker er nu 7 år gamle.

Anbefalede: