Hvad modtog Afrika i trekantshandelen?
Hvad modtog Afrika i trekantshandelen?

Video: Hvad modtog Afrika i trekantshandelen?

Video: Hvad modtog Afrika i trekantshandelen?
Video: Historie film trekantshandel 2024, Kan
Anonim

Vest afrikansk slaver var byttes til handle varer som brandy og våben. Slaver var derefter taget via 'Middelpassagen' over Atlanten til salg i Vestindien og Nordamerika. Til sidst en last rom og sukker taget fra kolonierne, var taget tilbage til England for at sælge.

Folk spørger også, hvordan fik Afrika fordel af trekantshandelen?

Kolonisterne havde også et marked for deres råvarer i Europa, især Storbritannien. Europæerne brugte også deres dominans over dele af Afrika for at sikre løsøreslaver samt en begrænset mængde råvarer, såsom elfenben og guld. Kolonisterne og europæerne nydt godt af tungt fra Trekanthandel.

Og hvad var de 3 ben i trekanthandelen? -Den første ben var af handle var fra Europa til Afrika, hvor varer var byttet til slaver. -Det andet eller mellemben af handle var transport af slaver til Amerika. -Den tredje ben af handle var transport af varer fra Amerika tilbage til Europa.

Udover dette, hvad gav Europa til Afrika i trekantshandelen?

Den første del af trekant var fra en europæisk port til Afrika , hvori skibe medførte forsyninger til salg og handle , såsom kobber, klud, nipsgenstande, slaveperler, våben og ammunition. Når skibet ankom, ville dets last blive solgt eller byttet for slaver.

Hvad var den trekantede handel, og hvordan fungerede den?

Det trekantshandel var et transatlantisk system handle i det 16. århundrede mellem Europa, Afrika og Amerika. Den første del af turen var at sende europæiske produkter fra Europa til Afrika, hvor de var byttes til slaver. Så slaverne var transporteret til Amerika og solgt.

Anbefalede: