Hvilken religion blev praktiseret i Massachusetts-kolonien?
Hvilken religion blev praktiseret i Massachusetts-kolonien?

Video: Hvilken religion blev praktiseret i Massachusetts-kolonien?

Video: Hvilken religion blev praktiseret i Massachusetts-kolonien?
Video: Religion and the State in Russian Philosophy (Vladimir Soloviev and Nikolai Berdiaev) 2024, Kan
Anonim

puritanere

Deraf, var der religionsfrihed i Massachusetts Bay Colony?

Puritanerne af Massachusetts Bay koloni håbede på at rense Church of England og derefter vende tilbage til Europa med en ny og forbedret religion . Selvom de forlod England for at forfølge religionsfrihed , det Massachusetts Bay Puritanerne var kendt for deres religiøse intolerance og generel mistænksomhed over for demokrati.

Derudover, hvordan praktiserede puritanerne deres religion i Massachusetts? Det puritanere mente, at den anglikanske kirke, statens religiøs institution i England, skulle renses for katolikkens indflydelse religiøs tro , så de slog af på deres egne til den nye verden, hvor de etablerede Massachusetts koloni.

Derudover, hvad var kulturen i Massachusetts-kolonien?

Massachusetts historie Massachusetts Bay Colony blev grundlagt af puritanere, som også flygtede England søger religionsfrihed. Puritanerne grundlagde Salem og Boston i midten af 1600-tallet.

Hvordan blev Massachusetts Bay Colony styret?

Den selv- styrende , selvhjulpen koloni var først styret af John Winthrop og organiseret efter principper fastlagt af John Cotton. Det kolonister levede af landbrug, fiskeri og handel. Lær mere om puritanisme.

Anbefalede: