Hvor mange gange kan du tage apoteksteknikertesten?
Hvor mange gange kan du tage apoteksteknikertesten?

Video: Hvor mange gange kan du tage apoteksteknikertesten?

Video: Hvor mange gange kan du tage apoteksteknikertesten?
Video: Hvor mange røykvarslere må man ha i et bolighus? 2024, Kan
Anonim

Svar (Keith) Genoptagelsespolitikken for PTCE er: For de første to gentagninger, du skal vente 60 dage. Til den tredje gentagelse, du er forpligtet til at vente 6 måneder, før du tager undersøgelse igen. Hvis du mislykkes 4 gange , du vil skal klage til PTCB og blive godkendt til tage det igen.

Desuden, hvor mange gange kan du tage apotekstesten?

Svar (Keith) Genoptagelsespolitikken for PTCE er: For de første to gentagninger, du skal vente 60 dage. Til den tredje gentagelse, du skal vente 6 måneder, før du tager eksamen igen. Hvis du mislykkes 4 gange , du vil skal klage til PTCB og blive godkendt til tage det igen.

For det andet, kan jeg tage apotekets teknologieksamen uden at gå i skole? Det Apotektekniker Certificering Eksamen (PTCE) koster i øjeblikket $129. ExCPT eksamen koster i øjeblikket $117. Det er muligt hurtigt at komme i gang som en apotekstekniker uden at gå gennem formelle skole programmer. I stedet kan du vælge at få certificering eller gennemgå et træningsprogram med en apotek.

Også for at vide, hvilken score skal du bruge for at bestå apotekertekniker-eksamenen?

Det passerer skaleret score for Apotektekniker certificeringseksamen (PTCE) er 1400, med en række mulige scoringer fra 1000 til 1600.

Er apoteksteknikerens test hård?

Det er bestyrelsen, der attesterer apoteksteknikere efter at de har taget og bestået PTCE ( Apotektekniker certificeringseksamen ). Men lad det ikke skræmme dig, det her eksamen er ikke som hårdt som det ser ud til. Plus, de gode folk ovre kl PTCB er meget tilgængelige, de har endda et kontakttelefonnummer, hvilket er ret fedt.

Anbefalede: