Hvad er pavens opgave?
Hvad er pavens opgave?

Video: Hvad er pavens opgave?

Video: Hvad er pavens opgave?
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's New Car / Leroy Has the Flu / Gildy Needs a Hobby 2024, Kan
Anonim

Det brede job beskrivelse for rollen som pave er leder af den katolske kirke og biskoppen af Rom. Det pave er også leder af den suveræne bystat, Vatikanstaten. Hvad dette betyder på daglig basis er, at pave , I dette tilfælde Pave Frans I, har både politiske og religiøse pligter.

Ligeledes, hvor mange år tjener paven?

Den pavelige post holdes traditionelt indtil døden, selvom Francis' forgænger Pave Benedikt XVI trådte tilbage i 2013 efter cirka syv flere år på embedet og bliver den første pave at træde tilbage i næsten 600 flere år.

Ved siden af ovenstående, hvad hedder pavens stav? Det pavelig ferula (fra latin ferula, 'stang') er det pastorale personale brugt i den katolske kirke af pave . Det er en stang med en knop på toppen, der er overgivet af et kryds. Den adskiller sig fra en krydser, personale båret af andre biskopper af latinske ritualkirker, som er buet eller bøjet i toppen i stil med en hyrdeskurk.

Tjener paven heri en løn?

Lad os starte med det grundlæggende: pave emeritus vil modtage en månedlig pension på 2.500 euro, ifølge den italienske avis La Stampa. Det svarer til næsten $3.300 eller tæt på det månedlige maksimum på $3.350, som Social Security vil betale til en amerikaner, der går på pension i år.

Skal katolske præster være i cølibat?

Biskopper skal være ugifte mænd eller enkemænd; en gift mand kan ikke blive biskop. I latinsk kirke katolicisme og lidt øst katolsk Kirker, de fleste præster er cølibat Mænd. Undtagelser er tilladt, og der er over 200 gifte katolske præster der konverterede fra den anglikanske kommunion og protestantiske trosretninger.

Anbefalede: