Har IU et kulinarisk program?
Har IU et kulinarisk program?

Video: Har IU et kulinarisk program?

Video: Har IU et kulinarisk program?
Video: ГОРЯЧИЙ МОЛОЧНЫЙ ПИРОГ! Вы будете восторге! Просто и очень вкусно! Очень вкусный! 2024, Kan
Anonim

Ny IU undervisningskøkken giver mulighed for madlavning kurser , arrangementer og meget mere. En køkkenkomfur med 12 brændere og to ovne er indrammet af fire tv-skærme.

Spørgsmålet er også, hvilke hovedfag er IU kendt for?

De mest populære hovedfag ved Indiana University--Bloomington inkluderer: Forretning , Management, Marketing og relaterede supporttjenester; Computer- og informationsvidenskab og supporttjenester; Offentlig administration og sociale serviceerhverv; Parker, fritids-, fritids- og fitnessstudier; og biologisk og biomedicinsk

Har IU desuden et arkitekturprogram? Irwin Miller Arkitektur program er en del af Eskenazi School of Art, Arkitektur + Design, inden for College of Arts and Sciences, hjemstedet for liberal arts på IU Bloomington. Dets studier og klasseværelser har til huse i The Republic Building i Columbus, Indiana, en by, der er kendt for sin moderne arkitektur.

På samme måde bliver det spurgt, hvor mange majors har IU?

64 hovedfag

Hvilken GPA har du brug for for at komme ind i IU?

Det gennemsnitlig GPA på Indiana University Bloomington er 3,72. Med en GPA af 3,72, Indiana University Bloomington kræver du at være over gennemsnittet i din gymnasieklasse. Du 'll brug for i det mindste en blanding af A'er og B'er, med flere A'er end B'er. Du kan kompensere for en lavere GPA med hårdere klasser, som AP eller IB klasser.

Anbefalede: