Hvad betyder adskilt på hebraisk?
Hvad betyder adskilt på hebraisk?

Video: Hvad betyder adskilt på hebraisk?

Video: Hvad betyder adskilt på hebraisk?
Video: Израиль | Иерусалим | Рынок Махане Иегуда | Israel | Jerusalem | Mahane Yehuda Market 2024, Kan
Anonim

Udtrykket for 'helliggørelse' som brugt i den Nye Pagt er HAGIOSMOS og midler i bund og grund ' sat fra hinanden ', i betydningen at være sat adskilt fra alt andet og indviet til Jahve Guds brug. Dette nådeværk til frelse sæt den troende en del som adskilt fra og hellig for Herren Gud.

I betragtning af dette, hvad betyder adskillelse?

( sæt nogen/noget en del ) for at gøre nogen eller noget anderledes og specielt. sæt nogen en del fra nogen/noget: Grafs naturlige atletik sæt hende en del fra andre tennisspillere.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder det hebraiske ord for hellig? ??): betyder " hellig " eller "adskilt" hebraisk.

Heri, hvad betyder Qadash på hebraisk?

Ordet helliggøre er Qadash eller indvie. Ordet udpeget er igen Qadash og vi ser, at i hvert tilfælde folket eller byerne er at blive adskilt fra alt omkring dem. Verbet brugt her midler at udtale eller gøre rent, eller at hellige noget eller nogen fuldstændigt eller hellige.

Hvad betyder helliggørelse på hebraisk?

DET BETYDER AF HELLIGGIVELSE [rediger] Udtrykket for ' helliggørelse ' som brugt i den nye pagt er HAGIOSMOS og midler dybest set 'adskilt', i betydningen at være adskilt fra alt andet og dedikeret til Jahve Guds brug. Dette nådeværk til frelse adskiller den troende som adskilt fra og hellig for Yahweh Gud.

Anbefalede: