Hvad er den fonologiske sløjfe?
Hvad er den fonologiske sløjfe?

Video: Hvad er den fonologiske sløjfe?

Video: Hvad er den fonologiske sløjfe?
Video: Cognition 4 4 Working Memory: The Phonological Loop 2024, Kan
Anonim

Det fonologisk sløjfe er en komponent i arbejdshukommelsesmodellen, der beskæftiger sig med auditiv information. Det er opdelt i fonologisk butik (som rummer ord, vi hører) og den artikulatoriske proces (som giver os mulighed for at gentage ord i en sløjfe ).

I betragtning af dette, hvad betyder fonologisk loop?

Det Phonological Loop er den del af vores arbejdshukommelsessystem, der håndterer auditiv og verbal information, herunder sprog og musik. Du bruger fonologisk sløjfe hver gang du forsøger at huske et telefonnummer eller en adgangskode.

Udover ovenstående, hvad er formålet med den fonologiske loop? Det fonologisk sløjfe er en komponent i arbejdshukommelsesmodellen, der beskæftiger sig med auditiv information. Det er opdelt i fonologisk butik (som rummer ord, vi hører) og den artikulatoriske proces (som giver os mulighed for at gentage ord i en sløjfe ).

Simpelthen, hvordan fungerer den fonologiske loop?

Det Fonologisk sløjfe Det fonologisk store (koblet til taleopfattelse) fungerer som et indre øre og opbevarer information i en talebaseret form (dvs. talte ord) i 1-2 sekunder. Skrevne ord skal først konverteres til en artikulatorisk (talt) kode, før de kan indtaste fonologisk butik.

Hvad er den visuospatiale skitseblok og fonologiske loop?

Det består af den centrale ledelse, visuospatial skitseblok , episodisk buffer og fonologisk sløjfe . Det fonologisk sløjfe består af fonologisk store, der fungerer som et indre øre, og den artikulatoriske kontrolproces, der fungerer som den indre stemme, der øver lyde.

Anbefalede: