Hvad er aftaleevne?
Hvad er aftaleevne?

Video: Hvad er aftaleevne?

Video: Hvad er aftaleevne?
Video: How To Start a Contracting Business and Have Success Immediately 2024, Kan
Anonim

Definition: Kontraktlig kapacitet er en persons fakultet til at underskrive bindende kontrakter med andre parter enten for sig selv eller på vegne af en tredjepart. Det er en juridisk kompetence at træde ind i en aftale.

På denne måde, hvad er udtrykket kontraktuel kapacitet?

kontraktevne . Den juridiske mulighed for at indgå en bindende kontrakt. En række klasser af mennesker mangler kontraktevne , og disse omfatter mindreårige, psykisk handicappede, dem, der er påvirket af et berusende stof og fængslede dømte.

Derudover, hvad er kontraktlig hensigt? Som vi alle ved, hensigt at skabe retsforhold er en del af elementer i kontrakt . Hensigt at skabe retsforhold defineres som en hensigt at indgå en juridisk bindende aftale eller kontrakt . Således vil begge de kontraherende parter gøre det muligt at være seriøs ind i kontrakt.

På samme måde kan man spørge, hvad er parternes kontraktlige kapacitet?

Kontraktlig kapacitet er en persons evne til at indgå i en kontrakt . Der er visse klasser af mennesker, der typisk er ude af stand til at komme ind i en kontrakt , eller mangler kontraktevne.

Hvilken effekt har rus på personers aftaleevne?

Inhabilitet i kontrakt lov betyder generelt en person WHO er ikke mentalt sund, hvilket kan omfatte væren beruset . Personer hvem er beruset ikke lovligt kan indgå i en kontrakt og forgiftning derved gør kontrakt ugyldig.

Anbefalede: