Hvad er en pagts ægteskabsceremoni?
Hvad er en pagts ægteskabsceremoni?

Video: Hvad er en pagts ægteskabsceremoni?

Video: Hvad er en pagts ægteskabsceremoni?
Video: Nastya and the story about diversity in appearance 2024, Kan
Anonim

Pagter er hellige kontrakter med Gud. EN pagtens ægteskabsceremoni er en gudstjeneste, der afspejler et hævdvundet religiøst bryllup, men med traditioner, ord, musik og løfter som understreger den højtidelige pagt, I indgår med hinanden, Gud og jeres vidner.

Bare så, hvad er forskellen mellem et traditionelt ægteskab og et pagtægteskab?

Det basale forskellen mellem traditionelt ægteskab og pagtsægteskab er, hvordan parterne indgår ægtepagten. I en traditionel eller "kontrakt" ægteskab , et par behøver kun at købe en ægteskab licens, få to vidner og have en statsautoriseret agent til at udføre ceremonien.

Ved også, hvad Bibelen siger om et pagtægteskab? Efeserne 5:25: "For mænd betyder det, at du skal elske dine hustruer, ligesom Kristus elskede kirken. Han gav sit liv for hende." 1 Mosebog 2:24: "Derfor skal en mand forlade sin far og sin mor og holde fast ved sin hustru, og de skal blive ét kød."

Man kan også spørge, hvordan ved man, om man har et pagtægteskab?

Den nemmeste måde at vide, om du har et pagtægteskab er at spørge dig selv: gør du ved Hvad er det? At indgå i en pagtsægteskab , du skal først gennemgå rådgivning hos en ægteskab rådgiver eller præst og indsende en erklæring om afslutning af rådgivningen til domstolens fuldmægtig.

Er ægteskabet en pagt eller en kontrakt?

Ægteskab ikke hviler inden for kriterierne i en kontrakt men snarere det af en pagt . En grundlæggende forskel mellem en kontrakt og en pagt er det en kontrakt er skåret mellem to menneskelige parter og aftalt som et spørgsmål om ære, og juridiske procedurer er på plads for at håndhæve sådanne private aftaler.

Anbefalede: