Hvorfor hedder Mesa Arizona Mesa?
Hvorfor hedder Mesa Arizona Mesa?

Video: Hvorfor hedder Mesa Arizona Mesa?

Video: Hvorfor hedder Mesa Arizona Mesa?
Video: ЧТО ТАКОЕ ARIZONA ROLE PLAY MESA / RODINA RP? КАК ИГРАЕТСЯ В 2021 ГОДУ? #ARIZONA_RP #SAMP 2024, Kan
Anonim

Mormonkolonister fra Salt Lake City bosatte sig i området i 1878. Mesa var et logisk navn, fordi det var placeret på et plateau over dalen, som almindeligvis omtales som en mesa . Byen blev omtalt som Mesa By eller Mesaville af tidlige beboere.

Når man tager dette i betragtning, hvad er Mesa Arizona opkaldt efter?

Mesa . Mesa , by, Maricopa amt, syd-central Arizona , U. S. Den navn er spansk til "bordplade" eller "bordland". Stedet, som er en sydøstlig forstad til Phoenix, blev bebygget og grundlagt i 1878 ved Mormoner, der brugte gamle Hohokam-kanaler til vanding.

Ved også, hvordan er Mesa Arizona? Mesa er en by i Arizona med en befolkning på 479.317. Mesa er i Maricopa County og er et af de bedste steder at bo i Arizona . Bor i Mesa tilbyder beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. Mange familier og unge fagfolk bor i Mesa og beboere har en tendens til at være konservative.

Udover ovenstående, hvor gammel er Mesa AZ?

Den 17. juli 1878, Mesa City blev registreret som en 1-square-mile (2,6 km2) bysted. Den første skole blev bygget i 1879. I 1883 Mesa Byen blev indlemmet med en befolkning på 300 mennesker.

Hvor stor er Mesa Arizona?

496, 401 (2017)

Anbefalede: