Hvordan er asiatiske sprog relateret?
Hvordan er asiatiske sprog relateret?

Video: Hvordan er asiatiske sprog relateret?

Video: Hvordan er asiatiske sprog relateret?
Video: 30 глупых вопросов DevOps-инженеру [Карьера в IT] 2024, Kan
Anonim

Den måde, Europa har germansk, romantik og slavisk Sprog , Asien har også grupperinger af nogenlunde ens Sprog . For eksempel har mandarin, kantonesisk og Shanghainesisk alle meget overlap. Kantonesisk og vietnamesisk er ret ens, og enhver kinesisk Sprog hjælper dig med at få det grundlæggende i burmesisk.

På samme måde kan man spørge, hvad er asiatiske sprog baseret på?

Liste over officielle, nationale og talte sprog i Asien, Centralasien og Mellemøsten.

Land Officielle og nationale sprog
Singapore kinesisk, malaysisk, tamil, engelsk
Sri Lanka Singalesisk (officielt og nationalt sprog) 74%, Tamil (nationalsprog) 18%
Syrien Arabisk (Arabiyya)
Taiwan kinesisk mandarin (PuTongHua)

Derudover, er asiatiske sprog svære at lære? Måske har du allerede gættet, men mest svært asiatisk sprog til lære anses næsten universelt for at være japansk. Bliv dog ikke afskrækket, da nogle af fordelene ved japansk er, at der ikke er nogen navneord, ingen verbum og ingen flere toner som i mange af de andre asiatiske sprog.

Hvordan taler asiater derfor?

Der tales en række tegnsprog i hele Asien. Disse omfatter den japanske tegnsprogsfamilie, kinesisk tegnsprog, indo-pakistansk tegnsprog samt en række små oprindelige tegnsprog i lande som Nepal, Thailand og Vietnam.

Tilhører kinesisk og japansk den samme sprogfamilie?

Alle han kinesiske sprog i dag var en efterkommer af midten kinesisk som også er en fortsættelse af gammelt kinesisk sprog . Sprogligt set disse fire sprog gør ikke tilhører samme sprogfamilie . Imidlertid, japansk , koreansk og vietnemesisk er alle blevet meget brugt i form af kinesisk tegn.

Anbefalede: