Hvad sker der i embryoperioden?
Hvad sker der i embryoperioden?

Video: Hvad sker der i embryoperioden?

Video: Hvad sker der i embryoperioden?
Video: HCL Learning | Embryonic Development in Humans 2024, Kan
Anonim

Det embryonale graviditetsstadiet er periode efter implantation, i løbet af som alle de vigtigste organer og strukturer i det voksende pattedyr er dannet. En gang Foster er fuldt dannet, udvides, vokser og fortsætter med at udvikle sig i det, der er kendt som fosterudviklingsstadiet.

Så hvad er embryonets periode?

De første to uger efter undfangelsen er kendt som det germinale stadium, den tredje til den ottende uge er kendt som embryonal periode , og tiden fra den niende uge til fødslen er kendt som fosterperiode.

Også hvilke kropsdele udvikler sig i løbet af fosterperioden? Grundlæggende strukturer af embryonet begynder at udvikle sig til områder, der bliver til hoved, bryst og mave. Under fosterstadiet begynder hjertet at slå, og organer dannes og begynder at fungere. Neuralrøret dannes langs bagsiden af embryonet og udvikler sig til rygmarven og hjerne.

I denne henseende, hvad sker der under germinalstadiet, hvor længe varer dette stadie?

Det varer omkring otte til ni dage, begynder med befrugtning og slutter med implantation i livmoderens endometrium, hvorefter den udviklende organisme kaldes et embryo. Det germinal fase involverer flere forskellige processer, der ændrer et æg og sæd først til en zygote og derefter til et embryo.

Er et embryo menneskeliv?

Embryoer er hele human væsener i det tidlige stadium af deres modning. Begrebet ' Foster ', svarende til udtrykkene 'spædbarn' og 'ungdom', refererer til en bestemt og udholdende organisme på et bestemt udviklingstrin.

Anbefalede: