Er Blue Lotus sikker?
Er Blue Lotus sikker?

Video: Er Blue Lotus sikker?

Video: Er Blue Lotus sikker?
Video: 蓝莲花The Blue Lotus LYRICS (English+Mandarin subtitles) -许巍 2024, Kan
Anonim

Blå lotus blomst kan købes primært som teekstrakter eller røgelse. Det er ikke et kontrolleret stof, og det er ikke godkendt til konsum i USA. Blomstens psykoaktive virkninger tilskrives oftest to alkaloider, apomorfin og nuciferin.

Heri, indeholder Blue Lotus DMT?

Både calendula og blå lotus tilføjes til sidst for at bevare deres oprindelige farve og tekstur. Normalt er DMT procentdel af changa er nævnt. 25 % DMT anbefales til en første oplevelse. Det betyder 1 gram changa indeholder 250mg DMT.

For det andet, hvad symboliserer Blue Lotus? Det Blå Lotus i buddhismen er symbolet på åndens sejr over sanserne, på intelligens og visdom, på viden. Det Blå Lotus af Nilen var den helligste af planter, værdsat over alle andre. Planten blev forbundet med solguden Ra som lysbringeren.

Kan Blue Lotus på samme måde få dig til at mislykkes i en stoftest?

Ja. Du vil fejle en stoftest hvis du ryge denne urt.

Er lotusfrugten et narkotikum?

Det lotus blomst og frugt i myten var den primære føde for øboerne, som var narkotisk til det punkt at få folket til at sove i fred og ikke være bundet til verdens problemer. Som en effektiv narkotisk , den egyptiske blå Lotus kunne godt være den mytiske mad lotus -spisere.

Anbefalede: