Hvilken zone vokser Bluebonnets i?
Hvilken zone vokser Bluebonnets i?

Video: Hvilken zone vokser Bluebonnets i?

Video: Hvilken zone vokser Bluebonnets i?
Video: The Chris Talley Trio - Texas Bluebonnets 2024, Kan
Anonim

Texas blå motorhjelm vokser så langt nordpå som Oklahoma, hvor USDA Hardiness Zoner 6 og 7. Da Mason City er med Zone 5a, kan frøene spire der eller ikke. Hvis du voksede din blå huer fra frø for i år, så kan det virke. De burde dog være i jorden nu.

På samme måde bliver det spurgt, vokser Bluebonnets i andre stater?

Lupinus texensis (Texas blå motorhjelm ) er endemisk for Texas, men nogle er vokset gennem dyrkning i Florida, Louisiana og Oklahoma. De trives på vores basiske jord, lav fugtighed, masser af sol og nogle gange meget tynd jordbelægning over kalksten.

Ved du også, kommer bluebonnets tilbage hvert år? Plant frøene i oktober og november (begyndelsen af oktober er bedst). Texas blå huer er etårige planter, hvilket betyder de gå fra frø til blomst til frø i ét år . De spirer om efteråret og dyrke hele vinteren og blomstrer normalt omkring slutningen af marts til midten af maj.

Man kan også spørge, kan du plante bluebonnets i din gård?

Hvornår og hvor skal du hen Plante Texas Bluebonnet Frø plantes bedst i det efterår (slutningen af august – september i varmere klimaer) i veldrænet sandjord med fuld soleksponering. De vilje spire og overvintre som lav- vokser rosetter (bladspiraler) og blomstrer i det tidlige forår.

Er det for sent at plante bluebonnet-frø?

Hej, det ideelle tidspunkt at så scarified bluebonnet frø er sent september til og med oktober måned. Forhåbentlig har vi betydelig nedbør i løbet af den tidsramme, både for spiringen af frø og etablering af planter hele vinteren. Ellers kan supplerende vanding være nødvendig.

Anbefalede: