Hvad er gymnasieeksamen GED?
Hvad er gymnasieeksamen GED?

Video: Hvad er gymnasieeksamen GED?

Video: Hvad er gymnasieeksamen GED?
Video: Билл Гейтс об энергетике: Обновлять до нуля! 2024, Kan
Anonim

Det GED eller Gymnasium Equivalency Certificate viser, at du har et vidensniveau svarende til en gymnasiestudent . GED står for General Education Development eller General Education Eksamensbevis . Det kan hjælpe dig med at få et job eller optagelse på et uddannelses- eller træningsprogram.

Med hensyn til dette, er en GED det samme som gymnasieeksamen?

EN Gymnasieeksamen V. den GED . Bestå den almindelige pædagogiske udvikling ( GED ) test kan resultere i en legitimation, der almindeligvis anses for at svare til en gymnasieeksamen . Kravene er dog meget forskellige, og resultaterne kan også være det.

Derudover, hvad er en high school GED? Det GED er teknisk set en test (mere specifikt en række tests) designet til at vise, at en person har høj - skole niveau akademiske færdigheder. Ved at bestå GED Test, en person tildeles et certifikat for Gymnasium Ækvivalens. Mange mennesker refererer simpelthen til dette certifikat som en GED.

Udover ovenstående, hvad kaldes en gymnasieeksamen?

Det ' grad ' du henviser til er faktisk hedder -en eksamensbevis . At dimittere og modtage en gymnasieeksamen , er dog ikke den eneste måde at tjene på Gymnasium kvalifikationer… selvom det er det mest traditionelle. Alternativt kan enkeltpersoner forfølge en GED (Generel uddannelsesudvikling / almen uddannelse Eksamensbevis ).

Kan du få dit gymnasieeksamen efter en GED?

Det er ikke muligt direkte at konvertere en GED certifikat til en Gymnasium afskrift el eksamensbevis , men trin kan tages for at opnå en officiel rekord på Gymnasium færdiggørelse. Opkald din det lokale Uddannelsesråd at spørge om din muligheder.

Anbefalede: