Kan du sætte dit navn på skødet, men ikke pantet?
Kan du sætte dit navn på skødet, men ikke pantet?

Video: Kan du sætte dit navn på skødet, men ikke pantet?

Video: Kan du sætte dit navn på skødet, men ikke pantet?
Video: Sig et helligt pengeord den 15. marts. Folketegn på Fedot Vetronos dag 2024, Kan
Anonim

EN personens navn kan være på skøde, men ikke pantet . Under sådanne omstændigheder er personen en ejer af ejendommen men er ikke økonomisk ansvarlig for pant betalinger.

Kan en persons navn følgelig stå på et skøde uden at være på realkreditlånet?

Det er muligt at blive navngivet på titlen gerning af et hjem uden at være på realkreditlånet . Men at gøre dette påtager sig risici for ejerskab, fordi titlen ikke er fri og fri for panterettigheder og mulige andre hæftelser. Hvis en pant eksisterer, er det bedst at samarbejde med långiveren for at sikre, at alle på titlen er beskyttet.

På samme måde kan min kone være på titlen, men ikke pantet? Navnene på pant vise, hvem der er ansvarlig for at tilbagebetale lånet, mens titel viser, hvem der ejer ejendommen. Du kan put din ægtefælle på den titel uden at sætte dem på pant ; det ville betyde, at de deler ejerskabet af boligen men er ikke juridisk ansvarlige for at lave pant betalinger.

Desuden, hvad er mine rettigheder, hvis mit navn ikke står på skødet?

I single navn tilfælde (i modsætning til situationer, hvor begge ejeres navne er på gerninger ) udgangspunktet er, at »ikke-ejeren« (den part, hvis navn står ikke på skødet ) har ingen rettigheder over ejendommen. De skal derfor fastslå, hvad der i loven kaldes en "nyttig interesse".

Kan nogen sælge et hus, hvis dit navn står på skødet?

Hvis en optaget gerning indeholder kun én navn , denne person er den juridiske ejer og har fuld juridisk beføjelse til sælge eller vilje væk hus eller anden reel ejendom , også selvom hvis nogen andet har bidraget til dens køb og har en ikke-registreret interesse.

Anbefalede: