Hvad er iBT test?
Hvad er iBT test?

Video: Hvad er iBT test?

Video: Hvad er iBT test?
Video: Я сдал TOEFL Home Edition. Вот как это было! 2024, Kan
Anonim

Om TOEFL iBT ® Prøve . TOEFL iBT ® prøve måler din evne til at bruge og forstå engelsk på universitetsniveau. Andit evaluerer, hvor godt du kombinerer dine læse-, lytte-, tale- og skrivefærdigheder for at udføre akademiske opgaver.

Heraf, hvad står Toefl iBT for?

iBT er en forkortelse for "internetbaseret test." Den internetbaserede TOEFL , eller TOEFL iBT , er langt den mest populære version af TOEFL ; 97 % af mennesker, der tager TOEFL tag denne version. Det er taget på computeren og måler fire færdighedssæt: læsning, lytning, tale og skrivning.

For det andet, hvor lang er Toefl iBT-testen? Det længde af TOEFL IBT test tager er blevet kortere med årene. Det er gået fra at tage over 4 timer at gennemføre ned til omkring tre timer i august 2019. længde af prøve varierer en smule, da læseafsnittet kan tage fra 54 til 72 minutter, og lytteafsnittet varierer fra 41 til 57 minutter.

Også spurgt, hvad er iBT og PBT?

TOEFL internetbaseret ( IBT ) er fire timer længst, mens TOEFL papirbaseret ( PBT ) er en tre timers længste. Mens i TOEFL IBT og TOEFL PBT læse-, skrive- og lyttetest er almindelige i begge, men det fjerde afsnit i TOEFL IBT taler, mens TOEFL PBT har en testnavnstruktur, som er baseret på grammatik.

Er Toefl nemmere end ielts?

Det TOEFL testen er 60 minutter lang og den IELTS lyttetest er 30 minutter. Nogle elever har kommenteret, at det er det nemmere at lytte til amerikanske accenter og dette gør TOEFL hører efter nemmere , men du skal også huske på, at du aldrig vil få en meget vanskelig accent på IELTS prøve.

Anbefalede: