Tilhører du minoritet betyder?
Tilhører du minoritet betyder?

Video: Tilhører du minoritet betyder?

Video: Tilhører du minoritet betyder?
Video: nationella minoriteter 2024, Kan
Anonim

EN mindretal religion er en religion, som en mindretal af befolkningen i et land, stat eller region. Mennesker, der tilhører til en mindretal religion kan være genstand for diskrimination og fordomme, især når de religiøse forskelle hænger sammen med etniske forskelle.

Med hensyn til dette, hvad tæller som en minoritet?

Mindretal gruppemedlemskab er typisk baseret på forskelle i observerbare karakteristika eller praksis, såsom: etnicitet (etnisk mindretal ), race (race mindretal ), religion (religiøs mindretal ), seksuel orientering (seksuel mindretal ), handicap eller kønsidentitet.

Hvad er definitionen af minoritet i den indiske forfatning? Artikel 29 henviser til " mindretal " i sin marginale overskrift taler/definerer den om "enhver del af borgerne, der har et særskilt sprog, skrift og kultur". Forfatning af Indien brugte ordet mindretal eller dens flertalsform i nogle artikler, 29 til 30 og 350A til 350B"

Ved også, hvad er minoritetscertifikat?

Minoritetsattest er et vigtigt dokument for folk, der tilhører mindretal fællesskab. Det bruges til at ansøge om pensionsservice og skoleoptagelse med gebyrindrømmelse. Minoriteter i Kerala omfatter kristne, muslimske, sikher, Buddha og parsi. Understøttende dokumenter, der skal uploades: Skole Certifikat.

Hvad er et eksempel på minoritet?

Mindretal , en kulturelt, etnisk eller racemæssigt adskilt gruppe, der sameksisterer med, men er underordnet en mere dominerende gruppe. Som udtrykket bruges i samfundsvidenskaberne, er denne underordning det vigtigste definerende kendetegn ved en mindretal gruppe. Som sådan, mindretal status hænger ikke nødvendigvis sammen med befolkningen.

Anbefalede: