Ruller plus-dollars over UVA?
Ruller plus-dollars over UVA?

Video: Ruller plus-dollars over UVA?

Video: Ruller plus-dollars over UVA?
Video: Он вам не Димон 2024, Kan
Anonim

A: Ubrugt Plus dollars forblive a conto fra efteråret, så længe den studerende har en madplan, men skal benyttes ved udgangen af forårssemesteret. På det tidspunkt, enhver ubrugt dollars refunderes ikke og kan ikke overføres til sommeren eller det nye studieår.

Også spurgt, bærer måltidsswipes UVA med sig?

Corner Cash kan bruges off Grounds på enhver af vores Community Partner restaurant lokationer såvel som på Grounds, som Plus Dollars på ethvert UVA-spisning Beliggenhed. Hjørne Kassebeholdninger vil overføre fra forår til efterår, så længe eleven har en aktiv madplan.

Og hvor mange spisesale har UVA? Universitetet har tre nutidige spisning lokaler beliggende nær de områder, hvor eleverne bor og går i undervisningen: Fresh Food Co.

På samme måde kan du spørge, om Cav-fordelen ruller over?

Din Cavalier Advantage balance vilje rulle frem i slutningen af hvert semester og skoleår.

Hvordan bruger du en forhøjet madplan?

Alt du skal gøre for at bestille på Ophøje er åben hjemmesiden på din telefon - der er desværre ikke en app endnu - vælg din restaurant, vælg din måltid og afgiv din ordre. Nogle restauranter giver mulighed for avanceret bestilling - som dybest set er takeaway - hvilket betyder, at du kan gå ind, og din mad vil være klar.

Anbefalede: