Hvor hård er AP verdenshistorie?
Hvor hård er AP verdenshistorie?

Video: Hvor hård er AP verdenshistorie?

Video: Hvor hård er AP verdenshistorie?
Video: Verdenshistorie på tre timer med Terje Tvedt 2024, Kan
Anonim

Baseret på de faktorer, der er undersøgt i denne artikel, AP verdenshistorie er en middel sværhedsgrad AP klasse, på grænsen til lidt mere svært . Statistikken indikerer, at testen er udfordrende, men den tages også af et stort antal studerende, hvoraf mange stadig er underklassemænd, som ikke er vant til AP'er.

Er AP verdenshistorie på denne måde den sværeste AP-klasse?

AP verdenshistorie -selvom det normalt tages som andenstuderende eller endda førsteårsstuderende, er APWH en af de hårdest ELA/ Historie AP'er at tage hovedsageligt på grund af mængden af information. mange imperier at huske og mange krige at studere og lære udenad.

For det andet, er AP World History sværere end Apush? AP OS Historie Først og fremmest er dette en sværere historie eksamen end AP World History eller endda AP europæisk Historie , da den dækker et smallere spænd på historie og et mindre geografisk område, hvilket betyder, at læseplanen er utrolig detaljeret.

Ligeledes er AP verdenshistorie værd at tage?

Simpelthen sætte AP ® Verdenshistorie kursus og eksamen er absolut det værd . Vi ved, at vi har brugt det hele AP ® Verdenshistorie studievejledning, der fortæller dig, hvor vanskeligt kurset og eksamenen er, men alle de færdigheder, du arbejder med til dette kursus, vil vise sig at være yderst nyttige i de kommende år.

Hvor svært er det at få en 5 på AP World-eksamenen?

Vi vil også gennemgå nogle nøglestrategier, du kan bruge til at hjælpe dig med at forberede dig effektivt. Det AP verden Historietest er udfordrende - kun 8,6 % af testdeltagerne fik en 5 i 2019. Men hvis du studerer rigtigt i løbet af året, kan du være en af de få studerende, der består denne test.

Anbefalede: