Hvor hård er ATI TEAS-testen?
Hvor hård er ATI TEAS-testen?

Video: Hvor hård er ATI TEAS-testen?

Video: Hvor hård er ATI TEAS-testen?
Video: ADVANCED TEAS SCORE! WHAT I DID TO SCORE IN THE 95th PERCENTILE & HOW YOU CAN TOO! #atiteas #nursing 2024, April
Anonim

Det ATI TE Science-afsnittet er 63 minutter langt med 53 spørgsmål. Det er en af de mest svært sektioner og har hovedsageligt spørgsmål om menneskets anatomi, men også om videnskabelig ræsonnement og livs- og fysiske videnskaber.

Er ATI TEAS-eksamenen desuden svær?

ATI TE Videnskabstips Det er et af de mest svært sektioner og har hovedsageligt spørgsmål om menneskets anatomi, men også om videnskabelig ræsonnement og livs- og fysiske videnskaber. Det TE Naturfagssektionen adskiller sig fra resten af sektionerne, fordi det kræver en stor forhåndsviden.

For det andet, hvor mange spørgsmål kan du gå glip af i TEAS-testen?

INDHOLDSOMRÅDE ANTAL SPØRGSMÅL (SCORET) FRIST
Pause 10 minutter
Videnskab 53 (47) 63 minutter
Engelsk og sprogbrug 28 (24) 28 minutter
I ALT 170 (150) 219 minutter

Også at vide er, er det muligt at bestå TEAS-testen uden at studere?

Du bør under ingen omstændigheder tage TE test uden ordentligt studerer for det. Dette er fuldstændig meningsløst. Jeg har hørt om mange studerende, der tager TE bare for at "se hvordan det var". Ikke en god idé. Hvis du tager prøve uden at studere , du er mest sandsynligt vil klare sig meget dårligt, og det sætter dig i en dårlig position.

Hvor længe skal du læse til teerne?

Disse tidsblokke er aftaler med dig selv, så hold dem! Det viser en hel del forskning vi lære bedre i kortere, hyppigere undersøgelse sessioner. Planlæg derfor at undersøgelse mindst tre dage om ugen i en til tre timer i stedet for en eller to dage om ugen i fire eller flere timer.

Anbefalede: