Hvad er de lysende mysterier, hvad var forvandlingen et tegn på?
Hvad er de lysende mysterier, hvad var forvandlingen et tegn på?

Video: Hvad er de lysende mysterier, hvad var forvandlingen et tegn på?

Video: Hvad er de lysende mysterier, hvad var forvandlingen et tegn på?
Video: В СТАРОМ ДОМЕ С ПРИЗРАКОМ УСТАНОВИЛ КАМЕРЫ ШОК CAMERAS INSTALLED IN THE HOUSE WITH 2024, Kan
Anonim

Hvad var forvandling et tegn af? Det forvandling er en skilt at Jesus skulle opfylde loven og profeterne. Det forsikrede også om, at Jakob, Peter og Johannes, Jesus, virkelig var Messias.

Når man tager dette i betragtning, hvad er meningen med de lysende mysterier?

Den nye mysterier af rosenkransen, kaldet " Mysterier af lys, "er et budskab om oplysning i deres egen ret. De kaldes " mysterier af lys", fordi de kaster lys over, hvem Jesus Kristus er. Han er en lysfigur. Han bringer lys ind i verden.

På samme måde, hvad var buddet Du må ikke begå ægteskabsbrud for at lære os? Ikke at have sex uden for ægteskabet. Kristi nye lov befaler os at leve kyskhedsliv og ikke at tænke eller handle på måder, der kan føre til os til seksuel synd.

Ved du også, hvad var forvandlingen i Bibelen?

Det forvandling om Jesus er en historie fortalt i Det Nye Testamente, når Jesus er forvandlet og bliver strålende i herlighed på et bjerg. På bjerget begynder Jesus at skinne med klare lysstråler. Så viser profeterne Moses og Elias sig ved siden af ham, og han taler med dem.

Hvad kan vi lære af Transfigurationen?

Det forvandling var Guds måde at lære Peter og de andre disciple, at Jesus bliver herliggjort hvornår vi fornægt os selv, tag vores kors op og følg ham. Jesus har sat det perfekte eksempel på ultimativ lydighed, som vi kan følge. Hvis Det gør vi som Jesus havde gjort, det vil sige underordne sig Gud på alle vores måder, er Gud herliggjort.

Anbefalede: