Vil Naruto eller Sasuke dø i Boruto?
Vil Naruto eller Sasuke dø i Boruto?

Video: Vil Naruto eller Sasuke dø i Boruto?

Video: Vil Naruto eller Sasuke dø i Boruto?
Video: СМЕРТЬ НАРУТО и САСКЕ в аниме Боруто - Наруто забрал глаза Саске 2024, Kan
Anonim

I et nyligt interview udtalte Kishimoto, at han ikke har noget imod nogen vigtig karakter dø i Boruto serie. Men som vi ved Naruto og Sasuke kan ikke være dræbt let. Som vi ved kawaki arc vilje tage meget tid som boruto på nuværende tidspunkt er på Akademiet, det vilje tager lidt tid til boruto at vokse op.

Ved også, vil Naruto virkelig dø i Boruto?

Det kunne han ikke dø . Men nu Naruto er ikke længere hovedpersonen. Boruto er . Så der er navneskrevet kontrakt, der sikrer Naruto vil overleve.

For det andet, dør Sasuke faktisk? Han er stadig i live, det gør han ikke dø i slutningen. Ep 35 Sasuke dræber itachi og søger derefter efter Madara. Sasuke forsøg på at dræbe Madara, da han ser ud til at være den sidste Uchihastanding.

På samme måde bliver det spurgt, hvem der dræbte Sasuke i Boruto?

Han dræber Danzo Shimura - en bagmand bag Uchiha-massakren og Hokage, lederen af Konohagakure. Sasuke bliver konfronteret af sine tidligere Team 7-kolleger og Naruto udfordrer ham til en død match.

Hvad skete der med Sasuke i Boruto?

Han stopper ved Narutos hus for at levere det til ham, men bliver angrebet af Narutos søn, Boruto Uzumaki, der tog fejl Sasuke for sin far. Sasuke blokerer let angrebet og spørger efter Narutos opholdssted; Hinata, Narutos kone, fortæller ham, at Naruto stadig er på Hokages kontor.

Anbefalede: