Indholdsfortegnelse:

Hvad er en 3 i 1 tremmeseng?
Hvad er en 3 i 1 tremmeseng?

Video: Hvad er en 3 i 1 tremmeseng?

Video: Hvad er en 3 i 1 tremmeseng?
Video: Kinderkraft LOVI 3-in-1 cot. Cot | cradle | travel cot 2024, Kan
Anonim

Hvad er en 3-i-1 cabriolet krybbe ? Vores 3-i-1 konvertible tremmesenge omdannes til en bukseseng og daybed. Vores 4-i- 1 konvertible tremmesenge konverteres til en småbørnsseng, daybed og twin-/full-size seng. Konverteringssæt skal muligvis købes separat for at fuldføre ombygninger til småbørns- og senge i fuld størrelse, som specificeret pr.

Desuden, hvad betyder en 3 i 1 tremmeseng?

Dette er en fast side krybbe , betyder du kan ikke lade siden ned for at få barnet ud. Det 3 i 1 henviser til 3 Denne kan bruges som seng på forskellige måder: krybbe (med 3 indstillinger for madrashøjde)/ børneseng (som en daybed) uden skinne/ eller småbørnsseng med skinne (skal købes "samtalesæt" separat).

Derudover, hvad er en 2 i 1 tremmeseng? Vores 2-i-1 konvertible tremmesenge konverteres fra en mini krybbe til en enkeltseng. Vores 4-i- 1 konvertible tremmesenge konverteres til en småbørnsseng, daybed og seng i fuld størrelse. Et konverteringssæt skal muligvis købes separat for at fuldføre konverteringer i fuld størrelse og enkeltsenge, som specificeret pr.

Desuden, hvad er en 4 i 1 tremmeseng?

4-i-1 tremmeseng , Toddler & Twin Bed Modeller Cabriolet tremmesenge med fire trin skifte fra en baby krybbe til en småbørnsseng med sikkerhedsbøjle, en småbørnsdaybed uden skinne og til sidst til en enkeltseng.

Hvordan konverterer man en 3 i 1 tremmeseng til en småbørnsseng?

Sådan omdannes en tremmeseng til en småbørnsseng

  1. Skru de fire bolte af, der holder den stationære side af krybben på plads.
  2. Fjern den stationære side.
  3. Flyt tremmesengens fjederramme til det laveste niveau, hvis den ikke allerede er der.
  4. Monter autoværnet på krybbens frontpanel.
  5. Fastgør autoværnet med de bolte, der er beregnet til dette formål.

Anbefalede: