Kan du bruge en lommeregner på GRE?
Kan du bruge en lommeregner på GRE?

Video: Kan du bruge en lommeregner på GRE?

Video: Kan du bruge en lommeregner på GRE?
Video: Karavan svoimi rukami za 1000€ - bez registratsii i TÜV 2024, September
Anonim

Studerende kan bruge en lommeregner på GRE spørgsmål, men de kan ikke medbringe deres egne til teststedet. Dem, der tager testen på en computer kan bruge på skærmen lommeregner på GRE kvantitative spørgsmål. Alternativt kan elever, der tager GRE papirprøve kan låne en lommeregner på teststedet.

Også at vide er, hvilken slags lommeregner kan du bruge på GRE?

Du skal bruge en lommeregner på skærmen på computer GRE og få en lommeregner med fire funktioner til brug med papiret GRE. Prøv GRE-beregneren online ved at få PowerPrep.

Efterfølgende er spørgsmålet, er skrotpapir tilladt på GRE? Ja du er tilladt at have ridsepapir når du tager GRE , og du opfordres endda til at bruge det. Du vil ikke kunne medbringe din egen ridsepapir , men du vil blive givet papir og en blyant af testadministratoren lige før du går ind i testlokalet for at begynde din eksamen.

Ligeledes kan du bruge en lommeregner på fysik GRE?

Som Doc Al nævnte GRE Fysik Test tillader ikke nogen lommeregnere.

Kan du fejle GRE-testen?

Det er muligt at få GRE scorer, der er under minimum for universitetet du Ansøg til. Men du kan ikke "bestå" eller " svigte " det GRE på samme måde som du kunne bestå eller svigte et universitet eksamen eller professionel certificering prøve . Men det redesignede GRE giver kun sektionsscore.

Anbefalede: