Hvad var John Calvins indflydelse?
Hvad var John Calvins indflydelse?

Video: Hvad var John Calvins indflydelse?

Video: Hvad var John Calvins indflydelse?
Video: Who Was John Calvin? AP Euro Bit by Bit #15 2024, Kan
Anonim

Calvin lavet en kraftfuld indvirkning om protestantismens grundlæggende doktriner, og er bredt krediteret som den vigtigste skikkelse i anden generation af den protestantiske reformation. Han døde i Genève, Schweiz, i 1564.

Når man tager dette i betragtning, hvad var John Calvins største bedrift?

John Calvin var en berømt fransk teolog og en major leder af den protestantiske reformation. Han hjalp med at popularisere troen på Guds suverænitet på alle områder af livet, såvel som læren om prædestination. Den teologiske tilgang fremført af Calvin er blevet kendt som 'calvinisme'.

hvad var John Calvins uddannelse? University of Bourges University _ of Orléans Collège de Montaigu University of Paris Collège de la Marche

Med hensyn til dette, hvem er John Calvin, og hvorfor er han vigtig?

John Calvin , franske Jean Calvin eller Jean Cauvin, (født 10. juli 1509, Noyon, Picardie, Frankrig-død 27. maj 1564, Genève, Schweiz), teolog og kirkelig statsmand. Han var den førende franske protestantiske reformator og den mest vigtig figur i anden generation af den protestantiske reformation.

Hvad var John Calvins rolle i den protestantiske reformation?

Men alt det ændrede sig med protestantisk reformation i 1500-tallet. En af de vigtigste personer i Reformation var John Calvin , en religiøs lærd. Calvin havde brugt år på at studere religion, filosofi og jura. Efterhånden som han tænkte mere på religion, Calvin begyndte at være uenig i den romersk-katolske lære.

Anbefalede: