Hvordan startede mor-traditionen?
Hvordan startede mor-traditionen?

Video: Hvordan startede mor-traditionen?

Video: Hvordan startede mor-traditionen?
Video: Хобби-VLOG:#56/подарок от book24 на день рождения/новая раскраска 2024, Kan
Anonim

Krysantemum var først introduceret i USA under kolonitiden. Det blev kendt som "Queen of the Fall Flowers" efter dets vækst i popularitet. Drenge startede giver en mor til sin date som en corsage for hjemkomst. Det først startede ud som en enkel, lille blomst og et par bånd.

Udover dette, hvem skabte ideen om mødre?

De første registrerede oplysninger om krysantemum kan spores til Kina for omkring 3.500 år siden. Kinesiske skriftlærde i Kina skrev først, at krysantemum først blev brugt som blomstrende urter - deres rødder blev kogt og brugt som hovedpinemiddel.

Udover ovenstående, hvor kom Texas-mødre fra? På et tidspunkt blev de rigtige blomster udskiftet med silke, så de mødre kunne opbevares som et minde. Ifølge filmen, den første samling af alumner, el hjemkomst , er blevet sporet tilbage til 1909 ved Baylor University. Det Texas Traditionen begyndte i 40'erne som en indsamling til et broderskab, og var et smadder.

Hvad er så formålet med hjemvendte mødre?

Det hjemkomst "mor" begyndte som et sødt texansk tegn på hengivenhed givet til en pige ved hendes date til ære for gymnasiet hjemkomst fodboldkamp og omkringliggende begivenheder. Ofte i sæsonen i de tidlige efterårsmåneder i Texas, blev krysantemum den uofficielle blomst på gymnasiet hjemkomst begivenheder.

Hvad er en mor?

Mums : En Texas-tradition forklaret. I Texas, en mor er et ret stort arrangement af bånd, klokker, charms og en knap syet sammen og designet til at blive båret rundt om en kvindes hals. Den mandlige pendant til en mor er strømpebåndet, som er en mindre, mindre prangende version af mor designet til at passe rundt om en mands arm.

Anbefalede: