Hvad betyder Newchild i giveren?
Hvad betyder Newchild i giveren?

Video: Hvad betyder Newchild i giveren?

Video: Hvad betyder Newchild i giveren?
Video: Hvad er der inde i en kæmpemæssig kæbeknuser? 2024, Kan
Anonim

EN Nyt barn ( Nye børn , flertal.) er et udtryk, der bruges til at beskrive børn i samfundet, der for nylig er blevet født af fødselsmødre. Hvis en Nyt barn er kvalificeret, præsenterede de for deres tildelte forældre og gav deres navne ved navngivningsceremonien.

Simpelthen så, hvad er et Newchild i giveren?

EN Nyt barn (flertal Nye børn ) er et nyfødt barn i samfundet. De er produceret af Birthmothers. Hvis de er kvalificerede, vil de blive præsenteret for deres tildelte forældre og givet deres navne ved navngivningsceremonien. Hvis ikke, som Gabriel for eksempel, vil de blive bestemt Usikre og opbevaret i Plejecentret.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad Speaker mener i giveren? EN Speaker er en opgave ved Ceremonien for Tolv. Jonas joker med, at Lily skulle blive en Højttaler fordi hun aldrig ser ud til at være stille. Det højttalere udpege én person om noget, de gjorde uden at sige deres navn.

hvad betyder nurturer i giveren?

Nurturer er en opgave givet under Ceremonien for Tolv. Det plejere passe de nye børn på Plejecentret indtil Ceremony of Ones finder sted, hvor de nye børn får navne og præsenteres for deres nye familier.

Hvad betyder usikkert hos giveren?

I Lois Lowrys The Giver , en nyfødt er løsladt eller aflivet, når de er mærket "utilstrækkelig". Hvis et barn er mærket " usikker , " så gjorde hun er givet en periode til at vokse og udvikle sig, før de enten bliver mærket til frigivelse eller accepteret i en familieenhed.

Anbefalede: