Indholdsfortegnelse:

Kan du bruge houseparty på din computer?
Kan du bruge houseparty på din computer?

Video: Kan du bruge houseparty på din computer?

Video: Kan du bruge houseparty på din computer?
Video: WC - Fuckin Wit Uh House Party 2024, Kan
Anonim

Hus fest App til PC , Windows 10 og Mac. Forbind nu med din alle bedste venner kl - en tid med Hus fest app. Denne fantastiske app hjælper brugerne med at interagere med deres venner via videochat. Brug Houseparty uden travlhed, fordi det er - en enkelt designet og meget nemt at brug app.

Ligeledes kan du downloade houseparty på din computer?

Hus fest er nu tilgængelig som - en gratis download i Mac App Store, og det ligner andre gruppevideochat i mange henseender. Hvor det adskiller sig er i dets koncept af "tilstedeværelse." Det spørger du at signalere hvornår du er tilgængelige til at chatte, og så det giver besked din venner det du er " i huset .”

Derudover, er Houseparty en sikker app? Hus fest : Sikkerhedsfunktioner Selvom dets mere private fokus gør det mindre af et privatlivsproblem, er der stadig mange måder, hvorpå tjenesten kan misbruges. Som en videochat app , kan det stadig bruges af seksuelle rovdyr til diskret at kommunikere med mindreårige, for eksempel, hvilket gør det til en bekymring for forældre.

Tager du dette i betragtning, hvordan bruger du hjemmefest?

Del 2 Chatter med venner

  1. Open Houseparty på din iPhone eller iPad. Det er det røde kop-ikon mærket ″Houseparty.″ Du finder det normalt på startskærmen.
  2. Tryk på den viftende hånd ud for den person, du vil chatte med.
  3. Tryk på Deltag ud for en vens navn.
  4. Inviter andre til at chatte.
  5. Lås chatten (valgfrit).

Er hjemmefesten gratis?

Hus fest er populær blandt teenagere som den gratis og giver brugerne mulighed for at chatte samtidigt med op til 8 andre personer. Når du bruger appen, vil dine venner blive advaret om, at du er tilgængelig for videochat, eller at du er "i hus ”. Brugere er i stand til at se, hvem der chatter og kan "tilmelde sig" videochatten eller "rummet".

Anbefalede: