Hvad skete der i slutningen af Journey to the West?
Hvad skete der i slutningen af Journey to the West?

Video: Hvad skete der i slutningen af Journey to the West?

Video: Hvad skete der i slutningen af Journey to the West?
Video: Journey to the West ep.14 Converting Red Boy 《西游记》 第14集 大战红孩儿(主演:六小龄童、迟重瑞) | CCTV电视剧 2024, Kan
Anonim

Historien fortæller om hans lange vej til taoistisk oplysning, hvor han møjsommeligt mestrer kamp og forsøger at lære at blive udødelig. Ved ende af historien fanger Buddha Sun Wukong under et bjerg i 500 år.

Udover dette, hvad er meningen med Rejsen til Vesten?

Det Rejse til vesten er en klassiker fra kinesisk litteratur, som beskriver eventyrene for en buddhistisk munk, Tripitaka T'ang, som rejser til Indien for at bringe buddhismens hellige skrifter tilbage til Kina. Han rejser i fjorten år og 108.000 miles og gennemgår enogfirs prøvelser på vejen.

På samme måde, hvor lang er rejsen til vesten? Den er poetisk og ser ud til at være komplet - den er på over 2500 sider lang . Dette er en ren oversættelse, hvert af de fire bind har omkring tre toner i slutningen.

På samme måde kan du spørge, om rejsen til vesten er virkelig?

??; pinyin: Xī Yóu Jì) er en kinesisk roman udgivet i det 16. århundrede under Ming-dynastiet og tilskrevet Wu Cheng'en. Det er en af de fire store klassiske romaner i kinesisk litteratur.

Hvad er guden Sun Wukong?

??), også kendt som Abekongen, er en trickster Gud der spiller en central rolle i 1500-tallets roman Rejsen til Vesten. Wukong er velsignet med uovertruffen overmenneskelig styrke og evnen til at forvandle sig til 72 forskellige dyr og genstande.

Anbefalede: