Hvilken planet har stormen?
Hvilken planet har stormen?

Video: Hvilken planet har stormen?

Video: Hvilken planet har stormen?
Video: Our Planet | From Deserts to Grasslands | FULL EPISODE | Netflix 2024, April
Anonim

Flot rød plet på Jupiter . Den Store Røde Plet er en vedvarende anticyklonstorm på planeten Jupiter , 22 grader syd for ækvator, som har varet mindst 340 år. Stormen er stor nok til at være synlig gennem jordbaserede teleskoper.

Med dette for øje, hvilken planet har flest storme?

Jupiter

For det andet, har Saturn naturkatastrofer? Vores planet er ikke den eneste i solsystemet, der kan prale af enorme, orkanlignende storme. Gasgiganterne Jupiter og Saturn , for eksempel udslynge snurrende byger, der kan være større end hele Jorden.

Hvad er stormen på Jupiter i forhold til dette?

Den Store Røde Plet er en kæmpestor, snurrende storm i Jupiters atmosfære. Det er ligesom en orkan på Jorden, men den er meget større. Jupiters store røde plet er mere end dobbelt så stor som Jorden! Vinde inde i denne storm når hastigheder på omkring 270 miles i timen.

Har Neptun en storm?

The Great Dark Spot (også kendt som GDS-89, for Great Dark Spot - 1989) var en af en række mørke pletter på Neptun ligner i udseende til Jupiters store røde plet. GDS-89 var den første Great Dark Spot på Neptun skal observeres i 1989 af NASAs Voyager 2 rumsonde.

Anbefalede: