Hvad var tegnet Konstantin så?
Hvad var tegnet Konstantin så?

Video: Hvad var tegnet Konstantin så?

Video: Hvad var tegnet Konstantin så?
Video: Израиль | Иерусалим | Крестовоздвижение | Голгофа и пещера обретения Креста 2024, Kan
Anonim

Konstantin var en hedensk monoteist, en tilhænger af solguden Sol Invictus, den ubesejrede sol. Men før Milvian Bridge-slaget han og hans hær sav et kors af lys på himlen over solen med ord på græsk, der generelt er oversat til latin som In hoc signo vinces ('I denne skilt erobre').

Hvad var Konstantins vision i forhold til dette?

Ifølge Eusebius, Konstantin så en vision af et kors i stedet for Kristi bogstaver. Han så med sine egne øjne trofæet af et lyskors i himlen, over solen, og bærende påskriften: EROB VED DETTE.

Desuden, havde Konstantin virkelig en vision? Det er almindeligt forstået, at om aftenen den 27. oktober, hvor hærene forberedte sig til kamp, Konstantin havde en vision hvilket førte ham til at kæmpe under den kristne Guds beskyttelse. Nogle detaljer om det vision er dog forskellige mellem de kilder, der rapporterer det.

Hvad troede Konstantin i forhold til dette, at han var kaldet af Gud til at gøre?

Men, det var ikke før 324 den Konstantin blev endelig enehersker over Romerriget. Konstantin så kristendommens tro på en Gud som en måde at forene imperiet på der havde været så dårligt splittet i to årtier. Men han opdaget at Kristendommen i sig selv var ikke forenet.

Hvad er symbolet i Konstantin?

Tatoveringen på Konstantins våben er det alkymistiske symbol af den røde konge, som blev båret (af ham) til beskyttelse. Det er "ildtrekanten med tre udstrålende pile nedenfor repræsenterer den 'Perfekte Røde Konge', Filosoffernes Svovl."

Anbefalede: