Hvilken slags hertug var Prospero før han blev væltet?
Hvilken slags hertug var Prospero før han blev væltet?

Video: Hvilken slags hertug var Prospero før han blev væltet?

Video: Hvilken slags hertug var Prospero før han blev væltet?
Video: THE TEMPEST BY SHAKESPEARE - SUMMARY, THEME, CHARACTERS & SETTING 2024, Kan
Anonim

EN hurtigt overblik over plottet af Stormen. Prospero plejede at være Duke af Milano men hans bror Antonio væltet ham med hjælp fra Alonso, konge af Napoli.

Hvad angår dette, hvorfor blev Prospero forvist til øen?

Formålet med disse mænds sammensværgelse var at fjerne Prospero fra magten og indsæt Antonio i hans sted. Det lykkedes Antonio at overtage hertugdømmet, men attentatplanen mislykkedes, fordi Gonzalo advarede Prospero til grunden og hjalp ham med at flygte fra Milano på en rådnende båd.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilken slags magi Prospero udøver? Karakteranalyse Prospero Han er hjælpeløs mod sine fjender, indtil de dukker op på et skib i nærheden; men når de er tæt nok på, kan han bruge sine magi at skabe en storm og bringe dem under hans kontrol. Prosperos magi er den hvide magi af naturen, ikke den sorte magi af onde mænd.

Hvem fordrev Prospero på denne måde i The Tempest?

Prospero Den retmæssige hertug af Milano. Efter hans bror , Antonio , tog sin titel og ejendom, blev Prospero landsforvist med sin datter og fandt til sidst tilflugt på en ø. Miranda Prosperos datter. Hun har været på øen sammen med sin far i 12 år – siden hun var 3 år.

Hvor gammel er Prospero?

Prospero er den retmæssige hertug af Milano, hvis tilranende bror, Antonio, havde sat ham (med hans tre-årig datter, Miranda) til søs på et "råddent kadaver" af en båd for at dø, tolv år før stykket begynder. Prospero og Miranda havde overlevet og fundet eksil på en lille ø.

Anbefalede: