Kan du bruge Grindr i Dubai?
Kan du bruge Grindr i Dubai?

Video: Kan du bruge Grindr i Dubai?

Video: Kan du bruge Grindr i Dubai?
Video: BESØGER VERDENS STØRSTE SHOPPINGCENTER I DUBAI! 2024, Kan
Anonim

Gay dating apps som f.eks Grindr eller Scruff er ulovlig og blokeret Dubai . Vi fundet den bedste måde at komme rundt på dette er at brug en VPN som vilje give du fuld adgang til dating apps og vilje give lov til du at surfe anonymt på nettet.

Heri, er det ulovligt at bruge VPN i Dubai?

Ifølge cyberkriminalitet Lov nummer 9, kan politi og myndigheder tage gyldige handling mod dem, der bruger ulovlige VPN'er for andre uhensigtsmæssige aktiviteter. Derfor, hvis en Emirati statsborger eller en expat bor i UAE bruger VPN til legitime formål anvendelse af det VPN selv ikke ville være det ulovlig.

Kan vi også bruge VPN i UAE? Det er lovligt at brug -en VPN i UAE på trods af anti- VPN foranstaltninger implementeret af internettjenesteudbydere såsom Etisalat. Ja, UAE lov siger, at en VPN er kun ulovligt, hvis det er Brugt at begå en forbrydelse. Telecom Regulatory Authority (TRA) er ansvarlig for internetcensur i UAE.

er tinder tilladt i Dubai?

På Tinder du kan stryge til venstre for at afvise en bruger og til højre for at acceptere. Tinder har en fantastisk grænseflade, og den er adating / hookup-app, så det er den forbudt i UAE / Dubai . Men mange mennesker bruger stadig Tinder i UAE / Dubai . Du kan stadig bruge Tinder i UAE ved at bruge aVPN.

Er det sikkert i Dubai?

Ja, Dubai er sikker for turister. Dubai er faktisk et af de sikreste mellemøstlige lande for turister. Dens strengere love betyder, at kriminalitet holdes på et minimum, og mange turister føler sig meget mere trygge Dubai end de gør i andre dele af kloden.

Anbefalede: