Hvad er den egentlige test af partnerskab?
Hvad er den egentlige test af partnerskab?

Video: Hvad er den egentlige test af partnerskab?

Video: Hvad er den egentlige test af partnerskab?
Video: FILIPINO CANDY TASTE TEST | Vi er The Davises 2024, Kan
Anonim

Virkelig test af partnerskab [Sek. 6] Den ægte test af partnerskab er eksistensen af et "gensidigt agentur"-forhold, dvs. en partners evne til at binde andre partnere ved sine handlinger udført i firmaets navn og være bundet af andre partneres handlinger.

Hvad er i denne forbindelse den sande test af partnerskab?

Det sand test af en partnerskab er en måde for os at afgøre, om en gruppe eller sammenslutning af personer er en partnerskab fast eller ej. Det hjælper os også med at genkende firmaets partnere og adskille dem fra tredjeparter.

Man kan også spørge, hvad er elementerne i partnerskab? I henhold til ovenstående definition er der således 5 elementer, der udgør et partnerskab, nemlig: (1) Der skal være en kontrakt; (2) mellem to eller flere personer; (3) der accepterer at drive virksomhed; (4) med det formål at dele overskud og (5) virksomheden skal drives af alle eller nogen af dem skuespil for alle.

Ved også, hvad er partnerskabsbestemmelse?

Tilstand af bestemmelse eksistensen af partnerskab . I bestemmelse om en gruppe af personer er eller ikke er en virksomhed, eller om en person er eller ikke er partner i en virksomhed, skal der tages hensyn til det reelle forhold mellem parterne, som alle har vist. relevante fakta samlet.

Hvilken test ville du anvende for at fastslå eksistensen af partnerskab?

Sandheden prøve til at fastslå eksistensen af partnerskab er agentur og myndighed. I at fastslå eksistensen af partnerskab det er væsentligt at spore aftaleparternes reelle hensigt og sagens omstændigheder, uanset om forholdet mellem fuldmægtig og agent eksisterer mellem parterne?

Anbefalede: