Hvad er omfanget af den indiske kontraktlov?
Hvad er omfanget af den indiske kontraktlov?

Video: Hvad er omfanget af den indiske kontraktlov?

Video: Hvad er omfanget af den indiske kontraktlov?
Video: Complete Control - find kontrakter og aftaler og få alarmer når de skal siges op 2024, Kan
Anonim

1.1 OMFANG AF HANDLING

Det indisk aftalelov blev vedtaget og implementeret til at kontrollere forskellige former for kommercielle og forretningsmæssige kontrakter. Præamblen til Aftaleloven angiver, hvor det er formålstjenligt at definere og ændre visse dele af lov i forbindelse med kontrakter.

Også at vide er, hvad er omfanget af en kontrakt?

Det kontraktens omfang er en del af et formelt dokument, der specificerer alle de involverede kriterier mellem to parter. Det kontraktens omfang er en del af et formelt dokument, der specificerer alle de involverede kriterier mellem to parter.

hvad er kontraktrettens genstand? Det objekt af en kontrakt er det, som det er aftalt fra den part, der modtager vederlaget, at gøre eller ikke at gøre. Det objekt af en kontrakt skal være lovligt, når kontrakt er gjort, og mulig og konstaterbar på det tidspunkt kontrakt skal udføres.

Ved også, hvad Scope betyder i loven?

Omfang af Myndighed Lov og Juridisk definition . Omfang af autoritet er et udtryk, der bruges i agentur lov at afgøre, om en rektor er ansvarlig for hans/hendes agents handlinger.

Hvad er ugyldig aftale med eksempel?

EN ugyldig kontrakt ikke kan håndhæves ved lov. An aftale at udføre en ulovlig handling er en eksempel af en ugyldig aftale . Til eksempel , a kontrakt mellem narkotikahandlere og købere er en ugyldig kontrakt simpelthen fordi vilkårene for kontrakt er ulovlige. I et sådant tilfælde kan ingen af parterne gå til retten for at håndhæve sagen kontrakt.

Anbefalede: