Har tysk affricates?
Har tysk affricates?

Video: Har tysk affricates?

Video: Har tysk affricates?
Video: "ՕՐ" ԼՐԱՏՎԱԿԱՆ ԹՈՂԱՐԿՈՒՄ 20:00 Информационный выпуск новостей 19.03.2022 2024, Kan
Anonim

Frikativer er virkelig og kontrastivt udtrykt i det nordlige Tyskland.

Derfor, hvad er Affricat-lydene?

/ og 'j lyd ' /?/ er todelt konsonant lyder . De begynder med helt at stoppe luften fra at forlade stemmekanalen (svarende til et stop lyd ), og frigør den derefter gennem en indsnævret åbning. (ligner en frikativ lyd ).

Man kan også spørge, hvordan man udtaler de tyske vokaler? Hvordan udtale tyske vokaler . Ligesom på engelsk, tyske vokaler udtales med en ren lyd, når de er stressede, men de har en tendens til at glide mod "schwa"-lyden, når de ikke er det. Tag Regen for eksempel: den første -e- er stresset, så det er en ren lyd, men den anden -e- udtales med en "tættere" lyd.

Angående dette, er tysk fonetisk?

tysk som et talesprog er som " fonetisk " som ethvert andet talesprog, men du spekulerer selvfølgelig på, om stavningen er det fonetisk . Helt fonetisk stavesprog er ekstremt sjældne (jeg tror, finsk er nok det mest nøjagtige og konstante stavesprog i Europa).

Hvordan udtales R på tysk?

Han fortalte mig det, som han lærte det udtale det tysk “ r ” er gennem et ritual af personlig hygiejne – klukkende. Tag en tår vand i munden, vip hovedet tilbage, og gurgl, som om du vil rømme. Sørg for at bruge din stemme. Som vi har lært tidligere, r ” er en stemt lyd.

Anbefalede: