Var Shakespeare en høj klasse?
Var Shakespeare en høj klasse?

Video: Var Shakespeare en høj klasse?

Video: Var Shakespeare en høj klasse?
Video: 4 lições de SHAKESPEARE | Aprenda com William Shakespeare 2024, Kan
Anonim

Shakespeare blev født mellem- klasse , men han døde som en rig (og tituleret) mand. Så ved ende , han var stort set medlem af høj klasse . I England blev de fleste skuespil på det tidspunkt skrevet på engelsk, ikke latin eller græsk.

Ved du også, hvilken social klasse var Shakespeare?

Det middelklasser inkluderet yeomen , købmænd og håndværkere . De havde det relativt godt, og deres sønner ville have gået i skole og lært at læse og skrive. Shakespeare kommer fra denne klasse - hans far var handskemager. Det lavere klasse arbejdede som tjenestefolk eller som arbejdere på gårde.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvilke af Shakespeares værker der oftest undervises i på gymnasier? 1980'erne: Det viser en undersøgelse Shakespeare er undervist i 91 procent af USA gymnasier . Det spiller oftest læst er "Romeo og Julie" (84 procent af skoler ), "Macbeth" (81 procent), "Hamlet" (51 procent) og "Julius Cæsar" (42 procent).

Er Shakespeare højkultur i denne forbindelse?

Af de tre, Shakespeare er den mest populære. Men i Shakespeares egen tid blev han ikke betragtet som " høj kultur ." Tværtimod blev hans skuespils succes hver især bestemt af smagen hos massepublikummet i friluftsteatret Globe, ligesom Hollywood satser på det publikum for dets films succeser.

Hvorfor bliver Shakespeare undervist i gymnasiet?

Studerer Shakespeare er vigtig, fordi hans værker er rige, og de kan berige en læsers liv på mange måder. For eksempel er hans værker meget rige på det engelske sprog og er en god kilde til at lære sproget.

Anbefalede: