Kan en børneterapeut vidne i retten?
Kan en børneterapeut vidne i retten?

Video: Kan en børneterapeut vidne i retten?

Video: Kan en børneterapeut vidne i retten?
Video: Kevätpäiväntasauksesta, 3D-matrixista, polariteeteista, ykseystietoisuudesta jne🔥❤️ 2024, Kan
Anonim

Hvis din barn forældremyndigheds- eller skilsmissesag går for retten, dig og din ægtefælle vilje sandsynligvis indkalde adskillige vidner til vidne i retten . Det rettens testamente kræver generelt ikke terapeuter til vidner , men der er nogle tilfælde, hvor du måske vil have en terapeut vidne.

Ligeledes spørger folk, kan terapeuter vidne i retten?

EN terapeut eller rådgiver skal være parat til vidne i retten eller ved en deponering, under ed. Selvom nogle terapeuter og rådgivere kan ikke lide vidner , og kan finde det forstyrrende for deres praksis, er der nogle gange ikke noget valg.

Man kan også spørge, om et barn kan stævnes for retten? EN stævning er en ret påbyde, at en person skal møde på et bestemt tidspunkt og sted for at vidne i en sag. En forælder, der undlader at medbringe en barn til ret efter barn har været stævnet kan blive fundet at være i foragt for ret , hvilken kan resultere i bøder eller endda fængsel. Du kan ikke ignorere en stævning.

Hvem kan derfor vidne i en forældremyndighedshøring?

Blandt dem, du kan betragte som potentielle vidner i din sag om forældremyndighed er: Familiemedlemmer. Familie venner. dine forældre børns venner.

Kan en rådgiver stævnes?

Før eller siden i deres karriere, de fleste psykoterapeuter og rådgivere sandsynligvis vil modtage en stævning anmode om kundejournaler. Terapeuter reagerer ofte med frygt. EN Stævning er et juridisk dokument eller en ordre, der kræver, at en person (psykoterapeut) møder op og vidner i retten og/eller fremlægger dokumenter.

Anbefalede: