Hvor meget koster VCLA-testen?
Hvor meget koster VCLA-testen?

Video: Hvor meget koster VCLA-testen?

Video: Hvor meget koster VCLA-testen?
Video: Sådan foregår en løbebåndstest (CLE-test) 2024, Kan
Anonim

Personer, der skal tage VCLA test er forpligtet til at betale et registreringsgebyr på $50, som ikke kan refunderes, når de tilmelder sig deres prøve eller deltest. Der er to delprøver. Taget separat er gebyret $40 pr. deltest. Hvis de to delprøver tages sammen, er gebyret $80 i alt.

Ved også, hvor meget er VCLA?

Personer, der skal tage VCLA test skal betale et registreringsgebyr på $50, som ikke kan refunderes, når de tilmelder sig deres test eller deltest. Der er to delprøver. Taget separat er gebyret $40 pr. deltest. Hvis de to delprøver tages sammen, er gebyret $80 i alt.

Desuden, hvor lang er VCLA-testen? Øvelsen prøve på den VCLA webstedet er lige i mål. Tag det, tid det, se hvordan du gør. Hvis du kan udføre multiple choice komfortabelt på omkring 2 timer, så kan du bruge 2 timer på resuméet og 300 ord essayet.

Heraf, hvilken score skal du bruge for at bestå VCLA?

En skaleret total deltest score af 235 repræsenterer passerer standard for hver af deltestene. En total test score (summen af læsedeltesten og skrivedeltesten skaleret scoringer ) på 470 er påkrævet for at bestå VCLA.

Hvor svært er det at bestå VCLA?

VCLA bestået Scores En samlet score på 470 er nødvendig for at passere . Det betyder, at passerer standarden for hver af læse- og skrivedeltestene er sat til 235. Testdeltagere kan dog stadig passere hvis de scorer under dette niveau på en af deltestene, forudsat at de opnår en samlet score på mindst 470 point.

Anbefalede: