Hvad er et kunstværk fra Tang-perioden?
Hvad er et kunstværk fra Tang-perioden?

Video: Hvad er et kunstværk fra Tang-perioden?

Video: Hvad er et kunstværk fra Tang-perioden?
Video: Hvad er kunst? 2024, Kan
Anonim

Tang-dynastiets kunst (forenklet kinesisk: ????; traditionel kinesisk: ????) er kinesisk kunst lavet i løbet af Tang-dynastiet (618-907). Det periode oplevede store resultater inden for mange former-maleri, skulptur, kalligrafi, musik, dans og litteratur.

I betragtning af dette, hvilken rolle spillede kunstundervisningen og religionen i Tang-dynastiet?

Klostre leverede tjenester som at drive skoler og levere mad og værelser til rejsende. Buddhistiske munke tjente som bankfolk og ydede lægehjælp. Papir fungerede som valuta- og skatteoptegnelser samt kunst og poesi.

Ligeledes, hvad er et andet navn for Tang-dynastiet? T'ang

Tilsvarende, hvad var den sociale struktur i Tang-dynastiet?

Social struktur i Tang-dynastiet var fremtrædende og havde negative virkninger på dem, der var i lavere klasser. Systemet var opdelt i otte sektioner: kejsere og hans familie, aristokratiet, bureaukratiet, eunukterne/kejsernes tjenere, gejstligheden, bønder og til sidst håndværkerne.

Hvad er Tang-dynastiet mest kendt for?

Tang-dynastiet (618-907 e. Kr.) citeres jævnligt som det største kejserdynasti i oldtiden kinesisk historie. Det var en guldalder med reformer og kulturelle fremskridt, som lagde grundlaget for politikker, som stadig overholdes i Kina i dag. Den anden kejser, Taizong (598-649 e. Kr., r.

Anbefalede: