Er der et miniature blågrantræ?
Er der et miniature blågrantræ?

Video: Er der et miniature blågrantræ?

Video: Er der et miniature blågrantræ?
Video: Vikærslund Formklipper 2024, Kan
Anonim

Sester Blå dværg Colorado Gran

En perfekt formet lille blågran til små områder. Tåler fuld sol og kræver ingen beskæring for at holde formen. Det her gran vokser meget langsommere end Colorado Gran . Maksimal højde: 9.000 fod.

Med hensyn til dette, hvor store bliver dværg blågrantræer?

omkring 12 fod høj

For det andet, er der et dværg Colorado blågrantræ? Dværg Colorado blå gran sorter har en tendens til at have en kugleformet form og en langsom vækstvane. Et eksempel på en dværg sorten er Glauca Globosa (P. pungens "Glauca Globosa"), som ikke vokser mere end 2 til 3 inches om året, til sidst når en højde på 2 eller 3 fod.

Ydermere, er der en blågran, der holder sig lille?

Vores favorit lille stedsegrønt træ er Baby Blå Øjne Gran . Selvom det ikke er en ægte dværg prydplante, det Baby Blå Øjne Gran træ er tættest på et dværg stedsegrønt træ på det markedet i dag. Et typisk Colorado Blå gran vil blive 50-75 fod høj og 20 fod bred.

Hvad er det mindste grantræ?

Dværg serbisk gran ( Picea omorika 'Nana'): Den tætte vækst af dette kompakte stedsegrønne træ gør det til et super valg til små havebede og grundbeplantninger. Som andre serbiske graner har denne dværgform grønne nåle med hvide striber på undersiden, hvilket giver træet et blødt udseende.

Anbefalede: