Hvem var Felix i Bibelen?
Hvem var Felix i Bibelen?

Video: Hvem var Felix i Bibelen?

Video: Hvem var Felix i Bibelen?
Video: ПОСЛЕДНИЙ АРГУМЕНТ 2024, April
Anonim

Marcus Antonius Felix : Romersk guvernør i Judæa (52-58). Han er også kendt som Claudius Felix . Marcus Antonius Felix var en bror til Marcus Antonius Pallas, en frimand og en magtfuld hofmand af kejser Claudius.

Hvem var på denne måde Felix og Drusilla i Bibelen?

"Flere dage senere Felix kom [tilbage i retten] med sin kone Drusilla , som var en jøde." Apostlenes Gerninger giver ingen yderligere oplysninger om hendes efterfølgende liv. Josephus oplyser, at de havde en søn ved navn Marcus Antonius Agrippa og en datter Antonia Clementiana.

Man kan også spørge, hvem var Felix og Festus? Porcius Festus var prokurator i Judæa fra omkring 59 til 62 e. Kr., efterfulgt af Antonius Felix.

Desuden, hvad mener Felix i Bibelen?

Betyder & Historie Fra et romersk kognomen betyder "heldig, vellykket" på latin. Det blev erhvervet som et agnomen eller kaldenavn af den romerske general Sulla fra det 1. århundrede f. Kr. Det optræder også i Det Nye Testamente, der tilhører Judæas guvernør, som fængslede Sankt Paulus.

Hvordan døde Felix i Bibelen?

Porcius Festus efterfulgte ham som prokurator i Judæa. Det tror mange historikere Felix kan have haft tuberkulose (som mange andre romere), og at dette var det årsag til hans død.

Anbefalede: