Hvor meget koster GACE-testen?
Hvor meget koster GACE-testen?

Video: Hvor meget koster GACE-testen?

Video: Hvor meget koster GACE-testen?
Video: ХОББИ ВЛОГ№7ЧТО СЕГОДНЯ РАСКРАШИВАЮ/НОВЫЕ КАРАНДАШИ С ФИКС ПРАЙС/СРЕДИЗЕМЬЕ/КРАСИМ ВМЕСТЕ 2024, Kan
Anonim

Hvordan meget gør det koste at tage GACE eksamen? Det omkostninger $78 for en enkelt programoptagelse prøve . At tage to PA tests sammen, den betaling er $103. Det betaling for kombineret PA tests er $128.

Hvor meget koster Gace derfor?

Hvordan meget gør det koste at tage GACE eksamen? Det omkostninger $78 for en enkelt programoptagelsestest. For at tage to PA-tests sammen, betaling er $103. Det betaling for kombinerede PA-tests er $128.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan tager jeg GACE-testen? Indhent godkendelse til prøve fra din programudbyder, hvis du er tilmeldt eller søger optagelse på en godkendt uddannelse. Gennemgå registreringsbulletinen. Læs reglerne for Prøve Deltagelse for GACE Vurderinger. Vælg en prøve center og dato for at tage din vurdering.

Man kan også spørge, om GACE-testen er svær?

Kandidater skal allerede bestå Georgien-vurderingerne for certificering af undervisere ( GACE ), som måler viden inden for et indholdsområde som matematik eller naturvidenskab. Eksamen er nu hårdere og under de nye regler forventes kandidater til sidst at opnå en højere score for at bestå.

Hvor lang tid tager GACE-testen?

Sundhed og idræt

Tests Test kode Testvarighed
Test I 115 2,5 timer.
Test II 116 2,5 timer.
Kombineret prøve I og II 615 5 timer.

Anbefalede: