Er Bradley University godt?
Er Bradley University godt?

Video: Er Bradley University godt?

Video: Er Bradley University godt?
Video: Биология Цифр часть 02 | Профессор Сергей Вячеславович Савельев 2024, Kan
Anonim

Inden for Illinois, Bradley Universitet betragtes som et højskole af meget høj kvalitet på en godt Pris. Bradley University's samlet gennemsnitlig nettopris kombineret med en uddannelse af meget høj kvalitet, resulterer i en godt værdi for pengene sammenlignet med andre gymnasier og universiteter i Illinois.

Folk spørger også, er Bradley University en festskole?

Bradley Universitet Selve campus er meget sikkert, men husk, du vil være i nærheden af Peoria, så udvis ekstra forsigtighed om natten. Det universitet slår ned, men de er ikke særlig gode til at sprænge fester.

Udover ovenstående, hvilken GPA har du brug for for at komme ind på Bradley University? Gennemsnittet GPA på Bradley Universitet er 3,76. Med en GPA af 3,76, Bradley Universitet kræver du at være over gennemsnittet i din gymnasieklasse. Du 'll brug for i det mindste en blanding af A'er og B'er, med flere A'er end B'er. Du kan kompensere for en lavere GPA med hårdere klasser, som AP eller IB klasser.

På samme måde kan man spørge, er Bradley University en god ingeniørskole?

Det skole blev åbnet i 1897 og tilbyder i øjeblikket bachelor- og kandidatgrader i 9 ingeniørarbejde programmer. Baseret på 66 evalueringsfaktorer, Bradley University ingeniør program rangerer #196 Ingeniørskolen (ud af 1849; top 15%) i USA og i Top 5 ingeniørarbejde Skoler i Illinois.

Er Bradley University privat?

Bradley Universitet er en toprangeret, privat universitet i Peoria, Illinois, og tilbyder 5.400 bachelor- og kandidatstuderende muligheder, valg og ressourcer fra en større universitet og den personlige opmærksomhed og enestående læringsoplevelse for en mindre universitet.

Anbefalede: