Er Bradley University sikkert?
Er Bradley University sikkert?

Video: Er Bradley University sikkert?

Video: Er Bradley University sikkert?
Video: Bradley University DPT: A Day in the Life 2024, April
Anonim

Bradley Universitet Anmeldelser

Selve campus er meget sikker , men husk, du vil være i nærheden af Peoria, så vær ekstra forsigtig om natten.

Er Bradley University derfor et godt college?

Inden for Illinois, Bradley Universitet betragtes som en meget høj kvalitet Kollegium ved en godt Pris. Bradley University's samlet gennemsnitlig nettopris kombineret med en uddannelse af meget høj kvalitet, resulterer i en godt værdi for pengene sammenlignet med andre gymnasier og universiteter i Illinois.

er Bradley University offentligt eller privat? Bradley Universitet er en privat institution, der blev grundlagt i 1897. Det har en samlet bachelor-tilmelding på 4.606, dens omgivelser er by, og campusstørrelsen er 85 acres. Det bruger en semester-baseret akademisk kalender.

Desuden, er Bradley University svært at komme ind på?

Den gennemsnitlige GPA på Bradley Universitet er 3,76. Med en GPA på 3,76, Bradley Universitet kræver, at du er over gennemsnittet i din gymnasieklasse. Du skal i det mindste have en blanding af A'er og B'er, med flere A'er end B'er. Du kan kompensere for en lavere GPA med hårdere klasser, såsom AP- eller IB-klasser.

Hvilken GPA har du brug for for at komme ind på Bradley University?

Du vilje brug for meget gode karakterer i gymnasiet til komme ind på Bradley University . Den gennemsnitlige gymnasieskole GPA af den optagne førsteårsklasse kl Bradley Universitet var 3,69 på 4,0-skalaen, hvilket indikerer, at primært B+-elever accepteres og i sidste ende deltager.

Anbefalede: